نخستین جشنواره طبخ ماهی کیلکای گیلان در بندر انزلی 
 نخستین جشنواره طبخ ماهی کیلکای گیلان در بندر انزلی 

 کوروش خلیلی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره طبخ کیلکا استان با حضور ۱۵ گروه شرکت کننده در بندرانزلی ، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره افزایش سرانه مصرف ماهی کیلکا و قرار گرفتن آن در سبد غذایی خانوار‌ها است. وی به بیان اینکه مصرف انسانی کیلکا در گیلان به ۵ درصد رسیده ، افزود: تلاش می‌کنیم این میزان مصرف به […]

 کوروش خلیلی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره طبخ کیلکا استان با حضور ۱۵ گروه شرکت کننده در بندرانزلی ، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره افزایش سرانه مصرف ماهی کیلکا و قرار گرفتن آن در سبد غذایی خانوار‌ها است.

وی به بیان اینکه مصرف انسانی کیلکا در گیلان به ۵ درصد رسیده ، افزود: تلاش می‌کنیم این میزان مصرف به ۱۰ درصد افزایش یابد.

مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به ارزش غذایی بالای ماهی کیلکا، گفت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی ضمن ایجاد نشاط در جامعه، مردم را به مصرف بیشتر این ماهی مغذّی تشویق می‌کند.

کوروش خلیلی با بیان اینکه در حال حاضر بندرانزلی تنها بندر گیلان است که در آن ماهی کیلکا صید می‌شود، افزود: ۳۰ شرکت صیادی در گیلان هر سال حدود ۶ هزار تن کیلکا از دریای خزر صید می‌کنند.